Laboratorier

En stor del af DTU Sustains forskning er eksperimentel, og vi råder over enestående laboratorie- og testfaciliteter, der understøtter forskning, innovation og undervisning.

Illustration af ny laboratoriebygning
I 2023 åbner DTU Sustain en ny, state-of-the-art laboratoriebygning i fire etager.

DTU Sustains laboratorier og testfaciliteter, understøtter instituttets forskning, innovation og undervisning inden for miljø- og vandteknologi, radioøkologi, byggematerialer, indeklima, permafrost og geofysik.

Instituttet driver desuden to ICOS-målestationer i Danmark og Grønland, som er en del af et netværk af målestationer til måling af koncentrationer af drivhusgasser i atmosfæren.

Brug vores faciliteter

En del af vores forskningsfaciliteter er tilgængelige for industrien til kommercielt konkurrencedygtige priser. Kontakt vores laboratorieledere herunder, og hør mere om mulighederne for at bruge vores faciliteter til at teste eller udvikle nye teknologier eller produkter. 

DTU Sustain råder over laboratorier lokalt på både Lyngby- og Risø Campus kaldet Common Labs. Derudover har DTU Sustain laboratorier i sektionerne med specialudstyr til forskningen i den pågældende sektion.

Kontakt

Common Lab Lyngby

Common Lab Risø

Indoor Environment Lab